Etusivu
Mediatiedot
Lehden tausta
Tilaa ilmainen näytenumero
Lehtitilaus
 
Yhteystiedot
Kauppa
 
Tässä numerossa
<empty> Kutsu karulle lähetyskentälle
<empty> MP 24 – kaikkien aikojen suurimmat MP -messut
<empty> Heikot Weljet tukevat toisiaan
viiva
Artikkelit
<empty> Vanhemmat lehdet
   
Tosimies nyt myös Facebookissa ja Youtubessa

 

Jumalan ihmeitä Intiassa


Kolmas pidempi reissu Intiassa takana ja näin jälkeenpäin voin sanoa: ”kannatti lähteä”!

Jumala laski Intian sydämelleni ensi kerran jo vuonna 2016. 

Niin sanotut kolmannen maailman valtiot ja ”pimeät” paikat ovat olleet sydämelläni siitä lähtien, kun tulin uskoon vuonna 2013.

Pikkuhiljaa tämä maa nousi mieleeni uudestaan ja uudestaan. Katsoin dokumentin Intiasta ja ajattelin mielessäni, että jos sairaat ja köyhät kerta ovat sydämellä, niin Intia on oikea paikka mennä.

Vain 2 % maan 1,6 miljardista ihmisestä on kristittyjä, joten se on pimeä paikka hengellisesti, joka tarkoittaa, että siellä Jeesus loistaa kirkkaasti. Jos evankeliumia vain julistetaan.

Jo ensimmäisellä reissullani, pidin telttakokouksen ja kuulin Jumalalta kehoituksen alkaa rukoilla sairaiden puolesta kesken saarnan, kaksi tai kolme henkilöä parantui erilaisista kivuista ja kokouksen päätteeksi sanoinkin, että kaikki sairaat, jotka tarvitsevat Jumalan ihmettä voivat tulla rukoiltavaksi. Suureksi ihmeeksi yksi toisensa perään, joka ikinen rukoiltavaksi tullut parani, noin 40 ihmistä yhteensä. Sairauksien joukkoon kuului selkä- ja jalkaongelmia/kipuja, joillain oli raajojen kanssa ongelmia ja raajat alkoivat toimia paremmin, ja monenlaisia kipuja parani.

Eräällä naisella oli golfpallon kokoinen kasvain päässään. Rukoilin hänen puolestaan useamman kerran kuitenkaan näkemättä muutosta.

Kun näin tämän naisen muutama kuukausi tämän jälkeen, tuli hän ensimmäisenä näyttämään päätään sitä samalla taputtaen.
Hän halusi tulla näyttämään, että tuo samainen kasvain oli ihmeellisesti täysin kadonnut, eikä tuosta pienen pallon kokoisesta kasvaimesta ollut mitään jäljellä. Kiitos Jumalalle.

Todistuksia Jumalan ihmeistä ja rakkaudesta ihmisiä kohtaan pelkästään Intiasta on niin paljon, että yritän valita niistä muutaman, joka kirkastaisi Jumalan hyvyyttä parhaiten.

Intiassa on myös paljon vainoja kristittyjä kohtaan. Kirkkoja poltetaan vielä tänäkin päivänä ja ihmisiä yritetään pelotella, jottei evankeliumia julistettaisi.

Tunnen ihmisiä, jotka ovat joutuneet pakenemaan asuinkodeistaan, sillä he asuivat alueella, jossa kristittyjä tapettiin pahimpien vainojen aikaan ja tiedän tapauksen, jossa erään naisen aviomiestä uhattiin aseella päähän, jollei tämän vaimo kiellä uskoaan Jeesukseen.

Vaimo ei kyennyt kieltämään uskoaan Jeesukseen, joten he ampuivat tämän aviomiehen kadulle ja leikkasivat tämän naisen jalat irti viidakkoveitsellä. Tämä nainen onneksi pelastui, sillä ystäväni, joka tämän tarinan kertoi, onnistui pelastamaan naisen ja viemään hänet sairaalaan ajoissa. Tarinat ovat surullisia, mutta ikävä kyllä totta. Jeesuksen evankeliumia, rakkautta ja voimaa tarvitaan konkreettisesti. Tämän takia meidän tulee pyrkiä tuntemaan Jeesus niin henkilökohtaisesti kuin mahdollista, jotta Hän voi toimia kauttamme parhaalla mahdollisella tavalla. 

Seuraavana vuonna Jumala puhui minulle Suomessa ollessani ihmeellisesti tuosta samasta vainotusta osavaltiosta antaen tarkan kaupungin nimen mihin mennä.

Edellisenä yönä ennen matkaa tuohon osavaltioon, ollessani jo Intiassa, Jumala puhui jopa unessa antaen vielä tarkemmat ohjeet ja kuvan, mihin minun ja tiimini piti mennä tuossa kaupungissa, jonka nimen Jumala jo aiemmin kertoi. Kuuliaisuuden seurauksena, seurasin noita ohjeita samalla paikallisia tiimiläisiäni ohjeistaen ja saavuimme paikkaan, jossa oli iso joukko nuoria. Tiesin heti, että Jumala toi meidät toiselta puolen maailmaa, jotta joku julistaisi heille evankeliumia. Selvisi että heistä kukaan ei ollut ikinä kuullut evankeliumia ja tämän seurauksena heistä jokainen antoi elämänsä Jeesukselle. Heitä oli kaiken kaikkiaan noin 30-40 nuorta.

Rakastan nähdä, kun ihmiset parantuvat, vapautuvat demoneista jne, mutta mikään ei ole kallisarvoisempaa, kuin että joku pelastuu ikuiselta tuomiolta ja astuu pimeydestä valoon, ja pääsee jatkamaan elämäänsä Jeesuksen kanssa eteenpäin.

Samalla reissulla, pidin kokousta pienessä seurakunnassa ja todistin ensimmäistä kertaa, miten Jumala avasi KOLMEN täysin umpisokean vanhan rouvan silmät. Heillä oli jo pupillin väritkin alkaneet harmaantua, eivätkä he reagoineet edes kirkkaaseen taskulamppuun.

Vaikka en ollut aiemmin nähnyt tällaista ihmettä, tiesin että Raamattu silti tästä puhuu, joten vuorotellen jokaisen puolesta rukoilin. Ensimmäinen rouva alkoi itkeä ja yritti suudella jalkojani, koska alkoi yhtäkkiä nähdä kasvoni.

Heistä jokainen pystyi lukemaan sormeni usean metrin päästä rukouksen jälkeen.

Kerroin heille, että Jeesus heidät paransi, ja miten paljon Jumala heitä rakastaa.

Viimeisimmältä reissulta Intiasta palasin viime vuoden loppusyksystä. Tuntui että ovet eivät millään meinanneet aueta. Oli vaikeuksia päästä julistamaan, sillä osa aiemmista kontakteistani ei kasvaneiden vainojen takia uskaltanut järjestää kokouksia ja taistelin ja rukoilin usean kuukauden ajan, että pääsin sinne lähtemään ja että Jumala avaisi uudet ovet. Näin kävi.

Tämän seurauksena sain kuukauden aikana nähdä, miten ihmisiä tuli uskoon, parani, vapautui demoneista ja koki Pyhän Hengen valtavan läsnäolon ja Jumalan rakkauden ja voiman, joka murtaa kaikki ikeet ja saatanan juonet. Kunnia Jumalalle.

Lopuksi haluan sanoa, että tämä kaikki on yksin ja ainoastaan Jumalan ansiota. En voi, enkä edes halua kerskua millään, mitä Hän kauttani on tehnyt, on täysin Jumalan suurta armoa, että mikään tästä on mahdollista.

Hän on se, joka parantaa, Hän antaa rohkeuden, Hän antaa myötä tunnon ja rakkauden.

Kun rakastamme Jumalaa ja ymmärrämme, mitä Jeesus on meidän puolestamme tehnyt ja millaisessa läheisessä suhteessa voimme Hänen kanssaan elää, sydämemme ja prioriteettimme muuttuvat Hänen henkensä mukaan.

Yhtäkkiä huomaamme, että haluamme tehdä Hänen tahtonsa ja olla kuuliaisia.

Evankeliumi Matteuksen mukaan 22:36-40 FB92
”Opettaja, mikä on lain suurin käsky? Jeesus vastasi: Rakasta Herraa, Jumalaasi, koko sydämestäsi, koko sielustasi ja mielestäsi. Tämä on käskyistä suurin ja tärkein. Toinen yhtä tärkeä on tämä: Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi. Näiden kahden käskyn varassa ovat laki ja profeetat”

Rakastan yhdessä Jeesuksen kanssa julistaa evankeliumia ja tuhota saatanan teot.

Haluan rohkaista sinua, joka luet tätä nyt, Jumala on kutsunut sinut rakastamaan Häntä koko olemuksellasi ja kun tämän teet, saatte käsikädessä kulkea yhdessä eteenpäin.

Hänellä on sinulle ennalta valmistettuja askeleita, joihin voit uskossa hypätä.

Kirje efesolaisille 2:10 ”Mekin olemme Jumalan tekoa, luotuja Kristuksen Jeesuksen yhteyteen toteuttamaan niitä hyviä tekoja, joita tekemään Jumala on meidät tarkoittanut.”

Johan Lahtela

 


Yhteistyössä
CMN